BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder

Bijgewerkt:

Vandaag deel ik met jullie mijn mening over het BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder. Als gepassioneerd fitness- en bodybuildingfanaat ben ik altijd op zoek naar effectieve proteïnepoeders die mijn workouts kunnen verbeteren. Dus laten we erin duiken!

Voor- en nadelen

Wat we leuk vonden

 • Zeer effectief proteïnepoeder dat wordt gebruikt door sporters en fitnessenthousiastelingen over de hele wereld. Persoonlijk heb ik geweldige resultaten gezien op het gebied van spiergroei en algehele prestaties.
 • Laag suikergehalte met een royale 24 gram eiwit per portie, wat cruciaal is voor het bevorderen van vetvrije spiermassa en spierbehoud.
 • Bevat BCAA’s (vertakte-keten aminozuren) en L-arginine, waardoor het een goed afgerond trainingssupplement is.
 • Makkelijk te mixen, zodat je snel heerlijke sportdrankjes, smoothies en eiwitshakes kunt maken.
 • Verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder chocolademilkshake, chocoladepindakaas, cookies & cream, aardbeienmilkshake en vanille-ijs.

Wat kan worden verbeterd

 • De prijs is in de loop der tijd aanzienlijk gestegen. Hoewel de kwaliteit de prijs tot op zekere hoogte rechtvaardigt, is dit misschien niet voor iedereen haalbaar.
 • Het product zou kunnen profiteren van meer variatie in smaakopties.

Snel oordeel

Over het geheel genomen kan ik BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder van harte aanbevelen vanwege de uitstekende resultaten en het indrukwekkende macrovoedingsstoffenprofiel. Het heeft me geholpen de effecten van mijn trainingen te maximaliseren en vetvrije spiermassa te behouden. Hoewel de prijs voor sommigen een nadeel kan zijn, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de kosten. Mis dit hoogwaardige eiwitpoeder niet – probeer het eens!

Je kunt BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder hier vinden!

Unboxing – Wat zit erin?

Ik heb onlangs de BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder gekocht bij Amazon en ik was erg benieuwd wat er in de doos zat. De levering was vrij snel en ik ontving het pakket binnen een paar dagen.

In de doos vond ik een verpakking van 1,87 kg BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder in de smaak chocolademilkshake. Het eiwitpoeder wordt geleverd in poedervorm, klaar om te worden gemengd met water of melk voor consumptie. De verpakking is goed afgesloten om de versheid van het product te garanderen.

Specificaties

 • Afmetingen van item (L x B x H): 20.5 x 20.5 x 28 centimeter
 • Aantal items: 1
 • Eiwitbron: Gemengd
 • Gewicht van item: 1.87 Kilogram
 • Smaak: Chocolade
 • Vorm van item: Poeder
 • Fabrikant: BSN

Ingrediënten

IngrediëntDoelVoordelenMogelijke nadelenBijwerkingenRisico op overdosis
Whey eiwitconcentraatPrimaire eiwitbronBevat essentiële aminozuren om spieren op te bouwen. Bevordert spiereiwitsynthese. Kan helpen bij gewichtsverlies.Zelden veroorzaakt spijsverteringsproblemen zoals opgeblazenheid, gasvorming, krampen. Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Opgeblazenheid, gasvorming, krampen, misselijkheid als te veel in één keer ingenomen wordt.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
Whey eiwitisolaatPrimaire eiwitbronBevat essentiële aminozuren om spieren op te bouwen. Snelle absorptie.Zelden veroorzaakt spijsverteringsproblemen. Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Opgeblazenheid, gasvorming, krampen, misselijkheid als te veel in één keer ingenomen wordt.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
Gehydrolyseerd wey-eiwitisolaatPrimaire eiwitbronSnelle absorptie. Stimuleert spiereiwitsynthese.Zelden veroorzaakt spijsverteringsproblemen. Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Opgeblazenheid, gasvorming, krampen, misselijkheid als te veel in één keer ingenomen wordt.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
CalciumcaseïnaatLangzame eiwitbronLangzame absorptie. Voorkomt spierafbraak.Zelden veroorzaakt spijsverteringsproblemen. Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Opgeblazenheid, gasvorming, krampen, misselijkheid als te veel in één keer ingenomen wordt.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
Micellair caseïneLangzame eiwitbronLangzame absorptie. Voorkomt spierafbraak.Zelden veroorzaakt spijsverteringsproblemen. Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Opgeblazenheid, gasvorming, krampen, misselijkheid als te veel in één keer ingenomen wordt.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
MelkeiwitconcentraatPrimaire eiwitbronBevat essentiële aminozuren om spieren op te bouwen. Goede prijs-kwaliteit.Zelden veroorzaakt spijsverteringsproblemen. Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Opgeblazenheid, gasvorming, krampen, misselijkheid als te veel in één keer ingenomen wordt.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
ZonnebloemolieSmaakVoegt smaak en romigheid toe met gezonde vetten.Geen nadelen in kleine hoeveelheden.Geen bekende bijwerkingen.Laag
MaiszetmeelBindmiddelVoegt textuur toe. Snelle koolhydraten.Kan spijsverteringsproblemen veroorzaken bij sommigen.Opgeblazenheid, gasvorming.Laag
NatriumcaseïnaatBindmiddelBindt ingrediënten. Bron van langzame eiwitten.Kan allergische reactie veroorzaken bij melkallergie.Zelden allergische reactie.Laag
Mono- en diglyceridenEmulgatorZorgt voor gelijkmatig mengsel.Geen bekende nadelen.Geen bekende bijwerkingen.Laag
SojalecithineEmulgatorEmulgeert en mengt ingrediënten.Kan zelden allergische reactie veroorzaken.Zelden allergische reactie.Laag
Aroma’sSmaakVerbeterde smaak.Geen bekende nadelen.Geen bekende bijwerkingen.Laag
LecithineEmulgatorEmulgeert en stabiliseert het poeder.Zeer zeldzame allergische reacties.Zeer zeldzame allergische reactie.Zeer laag.
GommenVerdikkingsmiddelenVoegen textuur en stabiliteit toe. Oplosbare vezels.Kunnen spijsverteringsproblemen veroorzaken als overmatig geconsumeerd.Opgeblazenheid, diarree.Matige doses zijn veilig. Zeer hoge doses kunnen laxerend werken.
Acesulfaam KZoetstofZoet zonder calorieën.Weinig data over langetermijnveiligheid.Hoofdpijn, misselijkheid en diarree in zeldzame gevallen.Matige doses zijn veilig. Zeer hoge doses kunnen laxerend werken.
SucraloseZoetstofZoet zonder calorieën.Zorgen over veranderingen in darmflora. Niet bewezen schadelijk.Sporadische spijsverteringsproblemen.Veilig bij aanbevolen doseringen. Zeer hoge doses kunnen diarree geven.

Kenmerken – Wat we hebben gevonden

Verbeterde trainingseffecten

Het BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder is een uiterst effectief eiwitpoeder dat wordt gebruikt door sporters en fitnessenthousiastelingen over de hele wereld. Het is speciaal ontworpen om de effecten van trainingen en trainingssessies te maximaliseren. Door dit proteïnepoeder in je routine op te nemen, kun je je prestaties naar een hoger niveau tillen en verbeterde resultaten zien.

Dit eiwitpoeder bevat een krachtige mix van wei-eiwitisolaat en caseïne, beide hoogwaardige eiwitbronnen. Deze combinatie zorgt voor een langdurige afgifte van aminozuren, waardoor een constante toevoer naar je spieren wordt gegarandeerd voor optimale spiergroei en herstel. Of je nu vetvrije spiermassa wilt opbouwen of je huidige spiermassa wilt onderhouden, dit eiwitpoeder is ontworpen om die doelen te ondersteunen.

Pro-tip: Om de voordelen van dit proteïnepoeder te maximaliseren, consumeer je het binnen 30 minuten na het voltooien van je training. Dit zorgt voor een optimale opname en benutting van de aminozuren door je spieren.

Suikerarm Hoog Eiwitgehalte

Een van de opvallende kenmerken van het BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder is het lage suikergehalte in combinatie met het hoge eiwitgehalte. Elke portie biedt 24 gram eiwit, terwijl het een minimale hoeveelheid suiker bevat. Dit is gunstig voor mensen die vetvrije spiermassa willen opbouwen en tegelijkertijd hun totale suikerinname willen minimaliseren.

Door prioriteit te geven aan eiwitinname en suikerinname te minimaliseren, kun je effectief spiergroei ondersteunen en overtollige vetopslag voorkomen. Met dit proteïnepoeder kun je genieten van de voordelen van een heerlijke chocolademilkshake smaak zonder je fitnessdoelen in gevaar te brengen.

Om de smaak en textuur van je eiwitshake verder te verbeteren, kun je het mengen met je favoriete fruit, notenboter of melkalternatieven. Hierdoor kun je eindeloos variëren met smaken, terwijl het hoge eiwitgehalte van de shake behouden blijft.

BCAA en L-Arginine boost

Het BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder is verrijkt met essentiële BCAA (Branched-Chain Amino Acids) en L-Arginine. BCAA’s spelen een cruciale rol in de spiereiwitsynthese, bevorderen spiergroei en minimaliseren spierafbraak. L-Arginine is een aminozuur dat vaatverwijding ondersteunt, waardoor de bloedtoevoer en de toevoer van voedingsstoffen naar je spieren verbetert.

Door BCAA’s en L-Arginine in dit eiwitpoeder te verwerken, zorgt BSN ervoor dat je niet alleen een hoogwaardige eiwitbron krijgt, maar ook extra prestatievoordelen. Deze aminozuren werken synergetisch om spierherstel te ondersteunen, uithoudingsvermogen te vergroten en algehele atletische prestaties te verbeteren.

Dit proteïnepoeder is gemakkelijk te mengen, zodat je snel heerlijke sportdrankjes, smoothies en eiwitshakes kunt maken. Je kunt BSN Syntha 6 Edge gemakkelijk opnemen in je pre- of post-workoutroutine om je prestaties en herstel te optimaliseren.

Verscheidenheid in smaken

De BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder is verkrijgbaar in verschillende smaken om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren. Of je nu fan bent van chocolade, pindakaas, koekjes en room, aardbei of vanille, er is een smaakoptie voor jou. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de smaak van je eiwitshake terwijl je je lichaam toch voedt met hoogwaardige eiwitten.

Het beschikbaar hebben van verschillende smaken kan ook smaakmoeheid voorkomen, omdat je kunt wisselen tussen verschillende opties om je smaakpapillen tevreden te houden. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die regelmatig eiwitshakes gebruiken als onderdeel van hun voedingsroutine.

Pro-tip: Om wat extra smaak aan je eiwitshake toe te voegen, kun je experimenteren met verschillende mixen, zoals cacaopoeder, kaneel of kokosvlokken. Zo kun je aangepaste smaakcombinaties maken en je eiwitshakes interessant houden.

Verbeterd macrovoedingsstoffenprofiel

Het BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder is een proteïnepoeder van topkwaliteit dat alle voordelen biedt van de originele Syntha-6 formule, maar met een verbeterd macrovoedingsprofiel. Dit betekent dat je kunt genieten van dezelfde geweldige smaak en effectiviteit van de originele formule, terwijl het afgestemd is op je specifieke dieetdoelen.

Met zijn lage suikergehalte en hoge eiwitgehalte is dit eiwitpoeder geschikt voor mensen die een breed scala aan diëten volgen, waaronder diëten met weinig koolhydraten en weinig suiker. Je kunt prioriteit geven aan eiwitinname zonder je dieetvoorkeuren in gevaar te brengen.

Het verbeterde macrovoedingsprofiel van dit eiwitpoeder maakt het een veelzijdig supplement voor mensen die spieren willen opbouwen, herstel willen ondersteunen en de algehele gezondheid en conditie op peil willen houden.

Conclusie

Ik heb onlangs het BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder geprobeerd en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtrof. Als iemand die toegewijd is aan bodybuilding en spieropbouw, ben ik altijd op zoek naar een proteïnepoeder dat de effecten van mijn trainingen kan maximaliseren. Dit product doet precies dat. Het is zeer effectief en wordt gebruikt door sporters en fitnessenthousiastelingen over de hele wereld.

Een van de dingen die ik geweldig vind aan dit proteïnepoeder is het lage suikergehalte. Veel eiwitpoeders op de markt zitten vol met suiker, maar deze niet. Het levert een volle 24 gram eiwit per portie, wat essentieel is voor het bevorderen van vetvrije spiergroei en spierbehoud.

De BSN Syntha 6 Edge bevat ook BCAA’s aminozuren en L-arginine, wat geweldige toevoegingen zijn voor elk trainingssupplement. Ik vond het extreem makkelijk te mixen, waardoor ik in een handomdraai heerlijke sportdrankjes, smoothies en eiwitshakes kon maken.

Over het geheel genomen kan ik BSN Syntha 6 Edge Proteïnepoeder van harte aanbevelen. Het heeft alle voordelen van Syntha-6 met een verbeterd macronutriëntenprofiel. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig proteïnepoeder dat je trainingen naar een hoger niveau tilt, dan is dit het. Klik hier om het aan te schaffen en ervaar zelf de verbluffende resultaten.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *