Bouw spieren op met Myprotein Impact Whey Protein

Bijgewerkt:

Vandaag deel ik mijn mening over de Myprotein Impact Whey Proteïne in de smaak Chocolate Smooth. Als fitnessfanaat is het vinden van het juiste proteïnepoeder cruciaal voor mijn workoutroutine. Laten we dus eens kijken naar de voor- en nadelen van dit product om te zien of het bij je past.

Voor- en nadelen

Wat we leuk vonden

 • Hoog eiwitgehalte: Elke portie van dit eiwitpoeder bevat 21 gram eiwit, wat helpt bij spierherstel en groei.
 • Laag vetgehalte: Met slechts 1,9 gram vet per portie is dit eiwitpoeder geschikt voor mensen die op hun vetinname letten.
 • BCAA’s en Glutamine: Dit product bevat essentiële aminozuren zoals BCAA’s en glutamine, die spierherstel en de immuunfunctie ondersteunen.
 • Gemaakt van wilgenkoeienmelk: Het eiwit is afkomstig van melk van wilgenkoeien, wat zorgt voor een product van hoge kwaliteit.
 • Breed scala aan smaken: Met meer dan 40 beschikbare smaken, waaronder Chocolate Smooth, vind je zeker iets dat je smaakpapillen zal bevredigen.

Wat kan worden verbeterd

 • Problemen met de verpakking: Sommige klanten meldden dat ze het product ontvingen met een beschadigde verpakking, waardoor er poeder gemorst werd.
 • Smaak: Een paar beoordelaars vermeldden dat de smaak van het eiwitpoeder niet zo sterk of aangenaam was als ze hadden gehoopt.

Snel oordeel

Mijn ervaring is dat Myprotein Impact Whey Proteïne een betrouwbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een eiwitrijk supplement. Met zijn indrukwekkende eiwitgehalte, vetarme formule en toegevoegde BCAA’s en glutamine levert het de nodige voedingsstoffen voor spierherstel en groei. Het brede scala aan smaken is een bonus voor degenen die variatie willen toevoegen aan hun shakes. Het is echter belangrijk om rekening te houden met mogelijke verpakkingsproblemen en de subjectieve smaakperceptie. Als je op zoek bent naar een handig en effectief eiwitpoeder, probeer het dan eens!

Je kunt Myprotein Impact Whey Proteïne in Chocolate Smooth (1 kg verpakking) vinden op Amazon.

Unboxing – Wat zit erin?

Als fervent fitnesser besloot ik onlangs de Myprotein Impact Whey Proteïne in de smaak Chocolate Smooth uit te proberen. Ik bestelde het en was aangenaam verrast door de snelle levering, die slechts een paar dagen duurde.

Toen ik het product uit de verpakking haalde, vond ik een kuip van 1 kilogram Myprotein Impact Whey Proteïne in de smaak Chocolate Smooth. Het kuipje was goed afgesloten, zodat de versheid van het proteïnepoeder erin gegarandeerd was. Er zat ook een schepje bij om het gemakkelijk af te meten.

Specificaties

 • Merk: Myprotein
 • Fabrikant: Myprotein
 • Afmetingen: 8 x 4 x 6 cm
 • Gewicht: 1 kg

Ingrediënten

IngrediëntDoelVoordelenMogelijke schadelijkheidBijwerkingenRisico op overdosering
Wei-eiwitconcentraatPrimaire eiwitbronLevert essentiële aminozuren om spieren op te bouwen. Verhoogt de spiereiwitsynthese. Kan gewichtsverlies bevorderen.Veroorzaakt zelden spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, krampen. Kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor zuivel.Opgeblazen gevoel, winderigheid, krampen, misselijkheid als er te veel tegelijk wordt geconsumeerd.Laag. Zeer hoge doses kunnen de nieren belasten.
SojalecithineEmulgatorEmulgeert en stabiliseert het poeder. Minimale invloed op de gezondheid.Minimaal. Mogelijk sojaallergeen.Zeldzame allergische reactie bij soja-gevoelige personen.Zeer laag.
CacaopoederSmaakmakerLevert antioxidanten. Verbetert de smaak.Theobromine kan in hoge doses de hartslag en bloeddruk verhogen.Een overdosis theobromine kan misselijkheid, overgeven en hoofdpijn veroorzaken.Gematigde doses zijn waarschijnlijk veilig. Zeer hoge doses kunnen theobrominevergiftiging veroorzaken.
MaltodextrineVerdikkingsmiddelVoegt textuur toe. Gemakkelijk verteerbare koolhydraatbron.Hoge glycemische index. Levert lege calorieën.Opgeblazen gevoel bij overconsumptie.Laag. Zeer hoge doses onwaarschijnlijk van eiwitpoeder.
SucraloseZoetstof zonder calorieënGeeft zoetheid zonder calorieën.Zorgen over mogelijke verandering van darmbacteriën. Niet bewezen schadelijk.Mogelijke spijsverteringsproblemen bij gevoelige personen.Zeer hoge doses kunnen diarree of andere problemen met de spijsvertering veroorzaken.
Acesulfaam KZoetstof zonder calorieënGeeft zoetheid zonder calorieën.Beperkte gegevens over veiligheid op lange termijn.Kan in zeldzame gevallen hoofdpijn, misselijkheid en diarree veroorzaken.Gematigde doses zijn waarschijnlijk veilig. Zeer hoge doses kunnen een laxerend effect hebben.

Gebruikershandleiding

Het product werd geleverd met een lege gebruikershandleiding, wat een beetje teleurstellend was. Ik vond echter alle benodigde informatie op de verpakking van het product. Er stonden instructies in voor het gebruik van het eiwitpoeder, aanbevolen toepassingen en informatie over allergenen.

Kenmerken – Wat we hebben gevonden

Hoog eiwitgehalte

Myprotein Impact Whey Proteïne bevat een hoog eiwitgehalte en levert 21 gram eiwit per portie. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die hun spiergroei en herstel willen ondersteunen. Eiwit is essentieel voor spierherstel en het consumeren van voldoende eiwitten kan helpen de spiersynthese te maximaliseren en spierafbraak te voorkomen.

Dankzij het hoge proteïnegehalte kan dit product nuttig zijn voor atleten, bodybuilders of mensen die regelmatig sporten. Het is een handige en efficiënte manier om je eiwitinname aan te vullen, zodat je spieren over de nodige bouwstenen beschikken voor groei en herstel.

Pro-tip: Om de spiereiwitsynthese te optimaliseren, wordt aangeraden om binnen 30 minuten na het voltooien van je training eiwitten te consumeren. Overweeg om dit wei-eiwitpoeder te mengen met water of melk als shake na de training om het herstel te verbeteren.

Laag vetgehalte

Een van de belangrijkste kenmerken van Myprotein Impact Whey Proteïne is het lage vetgehalte. Elke portie bevat slechts 1,9 gram vet, waardoor het een geschikte optie is voor mensen die een vetarm dieet volgen of hun totale vetinname willen verminderen.

Door een wei-eiwitpoeder met een laag vetgehalte te kiezen, kun je een slanke lichaamsbouw behouden en toch aan je eiwitbehoefte voldoen. Dit kan vooral belangrijk zijn voor mensen die willen afvallen of hun vetpercentage willen verlagen.

BCAA’s en glutamine

Dit eiwitpoeder is verrijkt met BCAA’s (Branched-Chain Amino Acids) en glutamine. BCAA’s, waaronder leucine, isoleucine en valine, spelen een cruciale rol in de spiereiwitsynthese. Ze dienen als bouwstenen voor spierweefsel en kunnen trainingsprestaties en herstel verbeteren.

Glutamine is een aminozuur dat de immuunfunctie ondersteunt en helpt bij spierherstel. Het kan ook helpen spierpijn te verminderen en de hersteltijd van een training verbeteren.

Door BCAA’s en glutamine toe te voegen, biedt Myprotein Impact Whey Proteïne extra voordelen die verder gaan dan alleen eiwitsuppletie, door optimale spiergroei, herstel en algehele gezondheid te bevorderen.

Van melk van grasgevoerde koeien

Dit wei-eiwit wordt gemaakt van de melk van grasgevoerde koeien. Van grasgevoerde koeien is bekend dat ze melk produceren met een hoger gehalte aan voedingsstoffen in vergelijking met koeien die een op graan gebaseerd dieet krijgen. De melk van grasgevoerde koeien is rijker aan essentiële voedingsstoffen, waaronder omega-3 vetzuren, vitaminen en mineralen.

Als je wei-eiwit van grasgevoerde koeien kiest, ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat voedzamer is en mogelijk extra gezondheidsvoordelen biedt.

Pro-tip: Als je je zorgen maakt over de bron van het eiwit dat je consumeert, zoek dan naar producten die aangeven dat ze afkomstig zijn van grasgevoerde koeien om er zeker van te zijn dat je een eiwitpoeder van de hoogste kwaliteit en rijk aan voedingsstoffen binnenkrijgt.

Gevarieerde smaken

De Myprotein Impact Whey Proteïne is verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat je de smaak kunt kiezen die het beste bij jouw smaak en voorkeuren past. Hoewel de chocolate smooth smaak in de productnaam wordt genoemd, zijn er ook andere smaken beschikbaar.

Als je uit verschillende smaken kunt kiezen, is het makkelijker om het proteïnepoeder in je dagelijkse routine op te nemen. Of je nu de voorkeur geeft aan chocolade, vanille, aardbei of andere smaken, je kunt een smaak vinden die je lekker vindt en die je graag gebruikt.

Het toevoegen van variatie aan je eiwitshakes kan ook smaakmoeheid voorkomen en ervoor zorgen dat je blijft genieten van en profiteren van het product na verloop van tijd.

Onze recensie

Ik heb onlangs de Myprotein Impact Whey Protein in de smaak Chocolate Smooth geprobeerd en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtrof. Als iemand die waarde hecht aan gemak en kwaliteit, voldoet dit eiwitpoeder aan alle verwachtingen. Ten eerste voorziet de 21 gram eiwit per portie me van de nodige brandstof voor mijn trainingen en spierherstel. Het lage vetgehalte van slechts 1,9 gram is perfect voor mijn dieetdoelen. Ik waardeer ook dat het BCAA’s en glutamine bevat, die de effectiviteit nog verder vergroten.

De smaak van Chocolate Smooth is absoluut heerlijk. Het is rijk en bevredigend, waardoor het een traktatie is om te consumeren na een zware training. Wat ik zo fijn vind aan dit proteïnepoeder is de snel absorberende formule. Ik voel dat het eiwit snel aan mijn spieren wordt afgegeven, wat helpt bij hun herstel en groei. Dit is een game-changer voor iedereen die zijn fitnessreis naar een hoger niveau wil tillen.

Daarnaast is de gemaksfactor van dit proteïnepoeder een belangrijk verkoopargument voor mij. Je kunt het gemakkelijk mengen met water of melk, waardoor het een probleemloze optie is voor voeding voor of na de training. Bovendien geeft het feit dat het gemaakt is van melk van grasgevoerde koeien mij een gerust gevoel over de kwaliteit van het product. Over het geheel genomen kan ik de Myprotein Impact Whey Protein in Chocolate Smooth smaak van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en heerlijk eiwitsupplement.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *